Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinin Türk Halk Oyunları, Müzik ve Tiyatro Gecesi Büyüledi

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri tarafından organize edilen özel gece büyük beğeni topladı. Geceye Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet DANIŞ, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı. Gecede Meslek Yüksekokulumuz Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ayakta alkışlandı. Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin birbirinden güzel şarkıları canlı performanslarıyla söylediler. Öğrencilerimizden oluşan kaçak tiyatro ekibinin yaklaşık 45 dakikalık sergilediği oyun tüm izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. ''Günümüzde yaşanan aşkları teknoloji üzerinden eleştiren oyunda öğrencilerimizin sergilediği performans dakikalarca ayakta alkışlandı. Öğrencilerimizin kendilerinin yazdığı tiyatro oyununda toplum mesajlı sahnelerin olması dikkat çekti. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ yaptığı açıklamada, ''Öğrencilerimize yaklaşan final sınavları öncesinde böyle bir ortam hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel ve keyifli bir 2 saat geçirdik. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, Cuma