Meslek Yüksekokulumuzda Okula Hoş Geldin Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda Okula Hoş Geldin Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda “Okula Hoş Geldin” etkinliği gerçekleştirildi.

Kampüs alanımızda gerçekleştirilen etkinliğe Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, akademik ve idari personelimiz ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte DPÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Öğrenci Topluluklarından Müzik Topluluğu konser verdi. Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hüseyin Yılmaz’ın danışmanlığını yaptığı Hisarcık Kariyer ve Gelişim Topluluğu tanıtım stantlarını kurdu. Hisarcık Belediyesi tarafından pilav, ayran ikramının da yapıldığı etkinlikte Müdür Öğr. Gör. Burak Kavaslar hoş geldin konuşmasında; “Bugün burada 2023-2024 eğitim öğretim yılının “Okula hoş geldin” etkinliğini gerçekleştirmek üzere bulunuyoruz. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutladığımız hafta olması bakımından da önemli bir haftadayız. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyorum. Daha nice 100 yıllar diliyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi.

“Sizlerin de bu tür etkinlikleri hak ettiğini düşünüyoruz”

Müdürümüz konuşmasının devamında “Bildiğiniz gibi bu tarz etkinlikler Merkez Kampüsümüzde sıkça yapılıyor. Siz ilçelerde okuyan öğrencilerimiz bu etkinliklere katılamıyorsunuz. Sizlerin de benzer etkinlikleri hak ettiğini fazlasıyla düşünüyoruz. Bizler de Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ve Müzik Topluluğumuz ile istişareler sonucunda böyle bir etkinlik yapmayı planladık. Sağ olsunlar onlar da bizleri kırmadılar. Bu senenin ilçeler bazında Üniversitemiz Müzik Topluluğunun katıldığı ilk etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca aramızda bulunan Hisarcık Belediye Başkanımız sayın Fatih Çalışkan’a da etkinlik için verdiği ikram ve her türlü desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Üniversite hayatına ilk defa başlayan ve şu an 2.sınıfta okuyan tüm öğrencilerimiz yeni döneminizin başarılarla dolu geçmesini diliyorum. Hisarcık Meslek Yüksekokulu olarak tüm akademik ve idari personelimizle sizlerin hizmetinizdeyiz. Burada okuyacağınız yılların değerini bilmenizi isterim. İnanın buradan mezun olduktan sonra buradaki eğitim hayatınızı, dostluklarınızı çok özleyeceksiniz. Bunun bilincinde olarak yaşamanızı, üniversite yıllarınızı en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim.” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan da öğrencilerimize yaptığı hoş geldin konuşmasında; Hisarcık halkı olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olduklarını ve eğitim öğretim hayatlarında başarı dileklerini sundu.

Daha sonra Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Müzik Topluluğunun verdiği konseri ayakta dinleyen öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, Pazartesi