Hisarcık Myo‘da Temel Yangın Güvenliği Semineri

Hisarcık Myo‘da Temel Yangın Güvenliği Semineri

     Meslek Yüksekokulumuzda Üniversitemiz Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programında görevli Öğr. Gör. Bülent BULDU tarafından, 09.11.2023 Perşembe günü Temel Yangın Güvenliği Semineri gerçekleştirildi.

     Seminere; Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeter AKKAYA, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ, Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Arif Köylü, Akademik ve İdari personelimiz ile öğrencilerimiz Katıldı. 

      Meslek Yüksekokulumuz Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen teorik eğitimde; yangın söndürme tüplerinin özellikleri ve kullanılma biçimi, yangınlara müdahale konularında teorik eğitim verildi. Teorik eğitimin ardından Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde yakılan kontrollü ateşe ilk müdahalenin nasıl yapılacağı yangın tüpleri ile gösterildi. Ardından Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimizin yangın söndürme tüplerini kullanması sağlandı. Eğitim sonrasında Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör.  Yeter AKKAYA tarafından semineri gerçekleştiren Öğr. Gör. Bülent BULDU’ya Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, Cuma