Meslek Yüksekokulumuzda “Evlilik Öncesi Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim?” Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzda “Evlilik Öncesi Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim?” Eğitimi Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuzda “Evlilik Öncesi Hayat Arkadaşımı Nasıl Seçerim?” başlıklı eğitim gerçekleştirildi. Eğitime Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yeter AKKAYA, Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Arif KÖYLÜ, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Emine BİRAL tarafından verilen eğitimde; Evlilik Kurumu, Evliliğin Amacı, Evlilik Kararını Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler, Mutlu Bir Evliliğin Önündeki Engeller konularında öğrencilerimize bilgiler verildi.

Eğitim soru ve cevap bölümünün ardından sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, Cuma