Meslek Yüksekokulumuzda “Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ile “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” Eğitimi

29.03.2024 tarihinde Üniversitemiz Mediko Sosyal ve Gençlik Danışma Merkezi tarafından Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda, “Stres ve Baş Etme Yöntemleri” ve “Sağlıklı Yaşamı Teşvik Etme ve Bulaşıcı Hastalıklar” konulu iki ayrı eğitim verildi.
Eğitimde Uzman Psikolog Eren Tuncay, Neslihan Göçmez ve Hatice Erkun Dolker konuşmacı olarak yer aldı.
Hisarcık Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin katılım sağladığı eğitimde stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı yaşam ve bulaşıcı hastalıklarla ilgili bilgiler verildi. Sunumların tamamlanmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, eğiticilere teşekkür belgesi takdim etti ve etkinlik sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, Cuma