Meslek Yüksekokulumuzda “Bağımlılıkla Mücadele ve Kades Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Meslek Yüksekokulumuzda “Bağımlılıkla Mücadele ve Kades Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Meslek Yüksekokulumuzda “Bağımlılıkla Mücadele ve KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirildi. Seminere Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Ayhan ISTIK ve emniyet personeli, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yeter AKKAYA, Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Arif KÖYLÜ, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

“Bağımlılıkla Mücadele Semineri” Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından, “KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri” ise Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği tarafından verildi.

Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Sosyolog Merve ÖĞÜTÇÜ bağımlılık türleri, bağımlılıkla mücadele yöntemleri konularında öğrencilerimize seminerini gerçekleştirdi. Seminer öncesi ve sonrası öğrencilere Bağımlılık ile ilgili bilgilendirme anketi yapılarak öğrencilerimizin konuya farkındalıkları artırılmaya çalışıldı.

Daha sonra Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği tarafından KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. KADES Uygulaması tanıtılarak 6284 sayılı “Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminer sonunda KADES ile ilgili broşürler öğrencilerimize dağıtılarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ve Hisarcık İlçe Emniyet Amirliğine teşekkür ederek seminer sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, Pazartesi