Meslek Yüksekokulumuzda Üniversiteden İş Hayatına Kişisel Marka Olmak Semineri

Meslek Yüksekokulumuzda İşadamı Özel Oytun Türkoğlu`nun konuşmacı olarak yer aldığı “Üniversiteden İş Hayatına Kişisel Marka Olmak ” konulu seminer gerçekleştirildi.

Meslek Yüksek Okulumuz Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen "Üniversiteden İş Hayatına Kişisel Marka Olmak" konulu seminerde konuşan Özel Oytun Türkoğlu, insanın çocukluktan başlayarak kendini pazarlamaya başladığını belirterek, "Herkesin bir kartviziti ve kendine ait web sitesi olması gerektiğini söylediler.

Türkoğlu, seminerde, girişimcilikte yüksek hedef planlamasının büyük öneme sahip olduğunu belirterek, "İş alanlarında ve çalışma hayatında başarılı olabilmek için hedef ve ötesi odaklı çalışma yapılması gerekir. Güven planlama ve disiplin kişiyi başarıya ulaştıran basamaklardır" diye konuştu.