Azami Süresini Dolduran Önlisans Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Ek Süre Sınavları ile İlgili Duyuru

Meslek Yüksekokulumuzda Öğrenim görmekte iken çeşitli sebepler ile dönem kayıtlarını yaptırmayıp derslerine devam etmeyen öğrenciler ile ilgili (2014 ve öncesi girişli öğrencilere) “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi  Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslar” çerçevesinde Ek sınav hakkı ve Ek süre hakkı verilmiştir.

AZAMİ SÜRE SONUNDA VERİLECEK EK SÜRE SINAV TARİHLERİ;

1. Ek Sınav Tarihleri   : 28-29 Ağustos 2018
  2. Ek Sınav Tarihleri   : 31 Ağustos- 01 Eylül 2018

Belirtilen Tarihlerde sınavlara girme hakkı bulunan öğrencilere ait isim listesi ve hangi derslerden girmeleri gerektiği ekteki tabloda belirtilmiştir. (Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.)

Azami Öğrenim Sınavlarına girme hakkı (FF, FD ve YZ) notu ile kalınan derslerden girilebilmektedir.

Hiç alınmayan derslerden ve Devamsızlıktan (DZ) notu ile kalınan derslerden sınava girilemez

Sınavlardan yararlanabilmek için Dilekçe ile Başvuru gerekmektedir.

Azami Öğrenim Sınavlarına son Başvuru Tarihi: 15 Ağustos 2018 mesai bitimine kadardır.

Azami Süre Sınavları Başvuru Dilekçesi Örneğine Ulaşmak  İçin Tıklayınız.

Önemli Not: 2014 ve öncesi girişli olup azami öğrenim sınavı sonunda almadığı ve kaldığı ders sayısı 6 ve üzerinde olan öğrencilerimizin ilgili yönerge gereği Meslek Yüksekokulumuzla ilişiği kesilecektir.(İlgili Yönerge İçin Tıklayınız.)

01 Ağustos 2018, Çarşamba / 387 defa okundu.