Ödev, Proje, Uygulama Projesi Biçiminde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine.

T.C.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖDEV, PROJE, UYGULAMA PROJESİ BİÇİMİNDE STAJ DUYURUSU

• Stajını ödev, proje, uygulama projesi biçiminde yapacak öğrencilerin staj danışmanları ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Program

Emlak ve Emlak Yönetimi

Öğr.Gör. Fadim KOÇ

fadim.koc@dpu.edu.tr

• Ödev, proje, uygulama projesi biçiminde stajlar 30 gün staj süresinden sayılacaktır. (15 gün stajı kalan öğrenciler de ödev, proje, uygulama projesi yapabilir.)

• Ödev, proje, uygulama proje konularının ilgili staj danışmanlarınca öğrencilere verileceği son tarih 03.07.2020’dir.

• Ödev, proje, uygulama projelerinin danışmanlara son teslim tarihi 17.07.2020 saat 23.59’a kadardır.

• Ödev, proje, uygulama projelerinin teslimi, ilgili staj danışmanlarına e-posta yolu ile yapılacaktır.

• Ödev, proje, uygulama projeleri aşağıdaki yazım kılavuzuna göre yazılacaktır.

Ödev, Proje, Uygulama Projesi Yazım Kılavuzu

1- Ödev, proje, uygulama projeleri kapak, metin ve kaynakça bölümünden oluşur.

2- Kapak sırasıyla, Üniversite adı, Birim adı, Bölüm ve Program adları bloğu, Ödev/ Proje/ Uygulama projesi türü, Ödev/ Proje/ Uygulama Projesi başlığı, Danışmanın Unvanı, Adı Soyadı, Öğrencinin Adı Soyadı, Öğrenci Numarası ve Yılı bölümlerinden oluşur. İfadeler sayfa ortalanarak, ilk blok ve ödev başlığı büyük harflerle yazılır. (Kapak Örneği İçin Tıklayınız.)

3- Metin kısmında sayfaların sol kenarından 4 cm, üst ve alt kenarlarından 3 cm, sağ kenarından ise 2 cm boşluk bırakılmalıdır.

4- Times New Roman tipinde 12 punto boyutlarında yazı karakteri kullanılmalıdır. Satır aralığı ise 1,5 değerinde olmalıdır.

5- Metinde satırlar “iki yana yasla” biçiminde yazılmalıdır.

6- Kaynakça metin bölümünün sonuna eklenir. Kaynakçada, metin oluştururken yararlandığınız bütün kaynakların belirtilmesi gerekmektedir. Kaynakça alfabetik sıralamaya uygun olarak hazırlanmalıdır.

15 Ekim 2020, Perşembe / 1835 defa okundu.