Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Tanıtım ve Oryantasyon Etkinliğine Katıldık

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Tanıtım ve Oryantasyon Etkinliğine Katıldık

Üniversitemiz tarafından Meslek Yüksekokullarına bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerin, öğrenci topluluklarını ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Tanıtım ve Oryantasyon etkinliği Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen oryantasyona Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer AYDIN ve Prof. Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR, Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör.Burak KAVASLAR, Müdür Yardımcımız Yeter AKKAYA Program Danışmanlarımız, İdari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK düzenlenen etkinlikteki katılımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek ''Sevgili öğrencilerim, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, öğrencileriyle, akademisyenleriyle, personeliyle ve mezunları ile kocaman bir aile. İlçelerimizde, meslek yüksekokullarımızda ve fakültelerimizde sizlerle birlikte daha güçlüyüz. Dumlupınar Zaferi’nin kazanıldığı bu şehirde yerleşkelerimiz içerisindeki bütün olanaklardan yararlanma hakkına sahipsiniz. Sizler, burada ağırlamaktan ve enerjinize tanık olmaktan memnuniyet duyuyoruz. İyi ki varsınız'' dedi.

Meslek yüksekokulumuzun stantını da  gezen Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, Prof. Dr. Özer AYDIN, Prof. Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR ve Prof. Dr. Ayhan KAHRAMAN öğrencilerimizin ve topluluklarımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Müzik dinletisi, sanatsal çalışmalar, oyunlar ve çeşitli gösterilerin de yer aldığı etkinlikte dileyen öğrencilerimize tırmanma eğitimi verildi.

Etkinlik için Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ulaşım desteği veren Hisarcık Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2024, Perşembe