Meslek Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Semineri

Meslek Yüksekokulumuzda Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından “Bağımlılıkla Mücadele Semineri” gerçekleştirildi. Seminere Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yeter AKKAYA, Meslek Yüksekokul Sekreterimiz Arif KÖYLÜ, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Sosyolog Merve ÖĞÜTÇÜ, bağımlılık türleri, bağımlılıkla mücadele yöntemleri konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Seminer öncesi ve sonrası öğrencilere Bağımlılık ile ilgili bilgilendirme anketi yapılarak öğrencilerimizin konuya farkındalıkları artırılmaya çalışıldı.

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etmesiyle seminer sonlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2024, Perşembe