Meslek Yüksekokulumuzda TÜBİTAK 2209- A Proje Bilgilendirme Semineri

Meslek Yüksekokulumuz akademik personeline yönelik TÜBİTAK “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” hakkında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ayvacık Meslek Yüksekokulu, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi ve 2209-A proje danışmanlığı yürüten Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öksüz tarafından çevrimiçi bilgilendirme semineri gerçekleştirilmiştir.

Seminerde TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öksüz, daha sonra akademik danışmanlığını yaptığı ve ilgili program tarafından desteklenen proje ile ilgili tecrübelerini aktardı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öksüz’e, seminere verdiği emeklerinden dolayı teşekkür etti ve 2024/1 proje başvuru döneminde Meslek Yüksekokulumuzdan da başvuru yapmak istediklerini belirtti. Seminer, akademik personelimizden gelen soruların cevaplanmasıyla son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2024, Salı