Meslek Yüksekokulumuzda 27 Mayıs Darbesi ve Yansımaları: Dün, Bugün ve Yarın Başlıklı Konferans

Meslek Yüksekokulumuzda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüsamettin İnaç ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Selami Erdoğan tarafından “27 Mayıs Darbesi ve Yansımaları: Dün, Bugün ve Yarın” başlıklı konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yeter Akkaya, Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Arif Köylü, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta konuşmacılar tarafından 27 Mayıs darbesinin öncesinde ve sonrasında yaşanan gelişmeler, dönemin Türk Siyasal Hayatı, Türkiye’nin ekonomik durumu, Sivil-Asker ilişkileri, Türkiye’nin toplumsal yaşamı ile ilgili bilgiler verildi.

Konferansın sonunda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Meslek Yüksekokulumuzda verdikleri konferanstan dolayı Prof. Dr. İnaç ve Doç. Dr. Erdoğan’a teşekkür belgesi takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, Cuma