Hisarcık Kaymakamı Sayın Muhammet Samet Bahar‘dan Meslek Yüksekokulumuza İade-i Ziyaret

Hisarcık Kaymakamı Sayın Muhammet Samet BAHAR, Meslek Yüksekokulumuza İade-i Ziyarette bulundu. Ziyarette Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Burak KAVASLAR, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Yeter AKKAYA, Yüksekokul Sekreterimiz Arif KÖYLÜ hazır bulundu. Müdürümüz Öğr.Gör. Burak KAVASLAR'dan  Meslek Yüksekokulumuzun fiziki imkanları, faaliyetleri ve öğrenciler ile ilgili bilgiler  alan Kaymakam Muhammet Samet BAHAR, daha sonra Meslek Yüksekokulumuzda incelemelerde bulundu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024, Perşembe