Meslek Yüksekokulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuzda Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından “Afet Farkındalık Eğitimi” gerçekleştirildi.
Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Eğitim Şubesi’nden Eğitim Uzmanı Erdal BÖLÜK ve AFAD Eğitmeni Ercüment KÖK, afet öncesi, sırası ve sonrasında neler yapılması gerektiği konusunda sunum gerçekleştirdiler.
Sunumun ardından öğrencilerimiz ve personelimize yönelik tahliye tatbikatı gerçekleştirildi ve eğitimde anlatılanların uygulaması yapıldı.
Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, eğitimi gerçekleştiren Eğitim Uzmanı Erdal BÖLÜK ve AFAD Eğitmeni Ercüment KÖK katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu ve eğitim sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, Çarşamba