Meslek Yüksekokulumuzdan Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Yürüyüşü

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Hisarcık’ta Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirildi. Hisarcık Kaymakamlığı koordinesinde Meslek Yüksekokulumuz ve Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardaki öğrencilerin katılımı ile Hisarcık İlçe Merkezi’nde yürüyüş düzenlendi.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu’ndan başlayan yürüyüş Hisarcık Hükümet Konağı önünde sona erdi. Yürüyüşe Kaymakam İsmail Tosun, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, etkinliğe destek veren tüm kurumlara teşekkür etti ve yürüyüş hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, Salı