Dereköy Süt Ürünleri Tesisi‘ne Teknik Gezi
Hisarcık MYO İşletme Bölümü Öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Vasfi Kahya öncülüğünde bölgemizin önemli üretim tesislerinden olan Dereköy Süt Ürünleri İşleme Tesisine teknik gezi gerçekleştirdi. İşletme Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen teknik gezide; sütün ilk andan itibaren işletmede görmüş olduğu tüm prosesleri ve daha sonra farklı türde süt ürünlerine dönüşme sürecini ayrıntılarıyla inceleme imkânı buldular. Klasik Peynir, Kaşar Peyniri, Çeçil, Lor ve Tulum Peynirinin üretim süreçlerini derslerde görmüş oldukları Üretim Yönetimi, Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama gibi derslerin ışığında değerlendirip analiz etme fırsatı buldular.
Bize bu imkanı veren değerli fabrika yöneticileri Ali Sevinç ve Ali Akar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.