Meslek Yüksekokulu Müdürümüz 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı

23 Nisan kutlama programı ilçemiz kapalı pazaryeri tören alanında 11.00’de başladı.
Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği 23 Nisan kutlama programına Kaymakam Erkan Atam, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Burak Kavaslar, protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, Kaymakam Atam ve Belediye Başkanı Demirtaş’ın halkı selamlamasıyla devam etti. Öğrencilerin gerçekleştirdiği çeşitli gösteriler büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hisarcık’ta coşkuyla kutlandı.

Program, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe çapında yapılan Şiir, Resim ve Kompozisyon  yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Erkan Atam, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Burak Kavaslar tarafından ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2026, Perşembe