Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimi

Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Burak KAVASLAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla BATUR, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih ÇALIŞKAN, Hisarcık Ak Parti İlçe Başkanı Ali VAR, Akademik ve İdari Personellerimizin de katılımlarıyla düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ'dan devraldı. Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ; Müdürlüğü süresince görevlerini özveri ile yerine getiren tüm akademik-idari personele teşekkür ederek, Öğr. Gör. Burak KAVASLAR'a yeni görevinde başarılar diledi.

Görevi devralan  Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Burak KAVASLAR Meslek Yüksekokulumuza yaptığı hizmetlerden dolayı Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ'a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih ÇALIŞKAN verdiği hizmetlerden ötürü Öğr. Gör. Ahmet DANIŞ'a teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Tören Rektörümüzün Öğr. Gör. Burak KAVASLAR'a yeni görevlerinde başarılar dilemesiyle sona erdi.

06 Ekim 2021, Çarşamba / 208 defa okundu.