Meslek Yüksekokulumuz Mezunlarından Okulumuza Anlamlı Ziyaret

Meslek Yüksekokulumuza 2005 yılında tercih eden ve 2 yıl bölümlerini okuyup mezun olarak iş hayatına atılan arkadaşlarımız ziyaretimize gelmişlerdir.

2005 yılında Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programını kazanan Yılmaz KILINÇ ve Onur ÖZTÜRK ile Pazarlama programını kazanan Kasım EDİZER, Onur ÖKYÜZ, Onur ÖZKURT ve İsmail DENİZGÖR eski anılarını yad etmek için okullarını ve okudukları ilçeyi ziyarete gelmişlerdir.

Öğrencilerimiz Arif KÖYLÜ nezaretinde okudukları derslikleri, ilçe esnaflarını, ev sahiplerini ve güzel anılar biriktirdikleri parklarda güzel vakit geçirip anılarını yad etmişlerdir.

Hisarcık Meslek Yüksekokulunu ve ilçemizi unutmayıp ziyarete gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve iş hayatlarında başarılar ve aile hayatlarında mutluluklar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, Perşembe