Hisarcık Myo’dan Eti Maden Emet Eti Bor İşletmesine Teknik Gezi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu, Eti Maden Emet Eti Bor İşletmelerine gezi düzenledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre ŞEN,  Öğr.Gör. Emin Hantekin, Öğr.Gör. Dr. Hüseyin OĞUZ, Öğr.Gör. Yeter AKKAYA, Öğr.Gör. Tevfik KARAŞAHİN, Öğr.Gör. Sezer ÇETİN,  ve 34 öğrenci‘ den oluşan bir heyet tarafından Hisarcık Konsantratördeki Dünyanın en büyük bor rezervine sahip alanlarından başlayan gezi, Eti Maden Emet Eti Bor işletmelerinin incelenmesi ile gerçekleşti.

Emet Eti Bor İşletme Müdür Yardımcısı  Doç. Dr. Mehmet Savaş tarafından, Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrenci ve akademisyenlerine işletme üretim tesislerini, fabrikalarını, yükleme depolarını ve Maden ocaklarını kapsayan kapsamlı bir teknik gezi yaptırıldı ve tesisler hakkında bilgiler verildi. Gezi kapsamında ortak çalışma ve iş birliğinin geliştirilmesi ayrıca meslek yüksekokulumuz diğer bölümlerinin öğrencileriyle işletme tesislerine teknik gezi gerçekleştirme konusunda ve İşletme tesislerinde öğrencimizin staj yapabilecekleri konusunda görüş birliğine varıldı.

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Arif Emre Şen, Emet Bor işletme Müdürlüğüne yapılan teknik gezide, katkılarından dolayı, Emet Bor İşletme müdürü Osman Zengin'e, Emet Bor İşletme Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Savaş'a, Teknik gezi kapsamında bilgilerini esirgemeyen Emet Eti Bor İşletme müdürlüğü çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, Pazartesi