Azami Süresini Dolduran Önlisans Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Ek Süre Sınavları ile İlgili Duyuru

Meslek Yüksekokulumuzda Öğrenim görmekte iken çeşitli sebepler ile dönem kayıtlarını yaptırmayıp derslerine devam etmeyen öğrenciler ile ilgili (2015 ve öncesi girişli öğrencilere) “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi  Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslar” çerçevesinde Ek sınav hakkı ve Ek süre hakkı verilmiştir.

( Azami Süre Sınavlarına Girecek Öğrencilerimizin Aşağıdaki Öğrenci Listelerini İncelemeleri Gerekmektedir.)

AZAMİ SÜRE SONUNDA VERİLECEK EK SÜRE SINAV TARİHLERİ;

1. Ek Sınav Tarihleri   : 20-21 Ocak 2019
  2. Ek Sınav Tarihleri   : 23-24 Ocak 2019

Sınav Programı için Tıklayınız

Azami Süre Sınavına Girebilecek Öğrenci Listesi

(2015 Girişli Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.)

(2014 ve Öncesi Girişli Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.)

Azami Öğrenim Sınavlarına girme hakkı (FF, FD ve YZ) notu ile kalınan derslerden girilebilmektedir.

Hiç alınmayan derslerden ve Devamsızlıktan (DZ) notu ile kalınan derslerden sınava girilemez

Sınavlardan yararlanabilmek için Dilekçe ile Başvuru gerekmektedir.

Azami Süre Sınavları Başvuru Dilekçesi Örneğine Ulaşmak  İçin Tıklayınız.

(İlgili Yönerge İçin Tıklayınız.)

18 Ocak 2020, Cumartesi / 1192 defa okundu.