Öğrencilerimizin E-posta ve İnternet İşlemleri Hakkında

Yeni E-posta Adresi Oluşturma

Öğrencilerimiz yeni e-posta adresi almak için obs.dpu.edu.tr adresinden Öğrenci Bilgi Sistemine Giriş yapmaları ve Kullanıcı İşlemleri menüsünden E-posta İşlemleri bağlantısına tıklayarak yeni e-posta adresi oluşturmaları gerekmektedir.

E-posta Şifre Değiştirme

Mevcut e-posta şifresinizi değiştirmek için bilgi.dpu.edu.tr adresiden Şifre Değiştir formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

E-posta Şifre Sıfırlama

Şifrenizi unuttuysanız sıfırlamak için bilgi.dpu.edu.tr adresinden Şifre Sıfırlama formunu eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir. Formda istenilen kimlik bilgilerinin kimliğinizde yazdığı şekilde yazmayı unutmayınız.

Kablosuz Ağ Ayarları

Kurumsal e-posta adresiniz ile dpu-kurumsal veya eduroam ağına bağlanmak için eduroam.dpu.edu.tr adresinden cihazınıza uygun ayarları yaparak giriş sağlayabilirsiniz.
09 Ekim 2020, Cuma / 463 defa okundu.