Önemli Staj Duyurusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 02.06.2020 tarih ve 233 sayılı Senato kararı gereği, meslek yüksekokulumuzda 2019-2020 Bahar yarıyılında sınırlı kalmak kaydıyla zorunlu staj uygulaması özel veya kamu kurum ve kuruluşlarda veya ödev, proje, uygulama projesi biçiminde yapılacaktır.

Özel veya kamu kurum ve kuruluşlarda yapılacak stajlar geleneksel staj sürecini ifade etmektedir. Daha öncesinde yapılan staj duyurusu için tıklayınız. Stajınız başlamadan Web sitemizden gerekli duyurular yapılacaktır.*

Ödev, proje, uygulama projesi biçiminde yapılacak stajlar ise, fiilen staj yerine gidilmeden yapılacağını ifade etmektedir. Süreç hakkında danışmanlarınız tarafından bilgilendirileceksiniz.**

Öğrencilerimiz bu yöntemlerden istediğini seçme hakkına sahiptir. Seçiminiz kayıt altına alınarak staj süreciniz buna göre işletilecektir.

Yaz döneminde stajını yapmak isteyen öğrencilerimizin, aşağıda yer alan formu "15 Haziran 2020" tarihine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Staj tercih formu için TIKLAYINIZ

1.sınıf Öğrencilerimizin Staj Süresi 30 gündür 30 günden az stajlar kabul edilmeyecektir.

AÇIKLAMALAR.

* Stajlarını Özel veya kamu kurum ve kuruluşlarında yapacak öğrencilerimiz, staj dosyalarını 16.06.2020 tarihinden itibaren öğrenci bilgi sistemi duyurular bölümünden alabileceklerdir.

* Belirtilen tarihlerde staj yapacak iş yeri bulamayan öğrencilerimiz stajlarını istemeleri halinde ödev olarak yapabileceklerdir.

*Stajlarını Özel veya kamu kurum ve kuruluşlarında yapacak öğrencilerimizden stajları 22.06.2020 tarihinde başlayan öğrencilerimiz Staj Başvuru Formlarını 19.06.2020 tarihine kadar,Stajları 06.07.2020 tarihinde başlayan öğrencilerimizin ise 03.07.2020 tarihine kadar Meslek Yüksekokulumuz tahakkuk birimine mail (hisarcikmyo@dpu.edu.tr) ya da faks (0274 481 44 39) olarak ulaştırmaları gerekmektedir. (Islak İmzalı Formlar Staj Dosyaları ile Birlikte Teslim Edilecektir)

**Stajlarını Ödev, proje, uygulama projesi olarak yapacak öğrencilerimiz için 16.06.2020 tarihine kadar bilgilendirme duyurusu buradadan yapılacaktır.

10 Haziran 2020, Çarşamba / 1880 defa okundu.