Bahar Yarıyılı Sınavları Uygulamalı Yaz Eğitimi ve Yaz Okuluna İlişkin Senato Kararları

Üniversite Senatomuz 2019-2020 Bahar Yarıyılında yapılacak sınavlar, uygulamalı yaz eğitimi ve yaz okuluna ilişkin olarak aşağıdaki kararları almıştır:

• Bahar Yarıyılı Ara Sınavları 4-9 ve 11-16 Mayıs 2020 tarihlerinde Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Bahar Yarıyılı Mazeret Sınavları 27-30 Mayıs 2020 tarihlerinde Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Uzaktan Eğitim dersleri 30 Mayıs 2020 tarihinde tamamlanacaktır.
  • Bahar Yarıyılı Final Sınavları 1-6 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Final sınavlarının nasıl yapılacağına daha sonra karar verilecektir.
  • Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 11-15 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Bütünleme sınavlarının nasıl yapılacağına daha sonra karar verilecektir.
  • Bahar Yarıyılı Mezuniyet Sınavları 19 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Mezuniyet sınavlarının nasıl yapılacağına daha sonra karar verilecektir.
  • Uzaktan Eğitim Sistemi üzerinden verilemeyen derslerle ilgili Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kütahya Güzel Sanatlar MYO için 5, diğer birimler için 3 haftalık uygulamalı yaz eğitimi düzenlenecektir.
  • Uzaktan Eğitim Sisteminden bağımsız olarak her yıl açılan Yaz Okulu için akademik takvim yeniden düzenlenmiştir. Ancak salgının sona ermemesi durumunda Yaz Okulu açılmayacaktır.

Güncellenen akademik takvimlerimiz için tıklayınız: http://oidb.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/10285/2019-2020-akademik-takvimleri

21 Nisan 2020, Salı / 216 defa okundu.