Cem Öğretir Hisarcık MYO Öğrencileri ile Buluştu.

Cem Öğretir, Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine etkili iletişim, diksiyon ve beden dili konularında seminer verdi.

Seminere 240 Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencisi katıldı. Uzun yıllardır haber spikerliği yapan Cem Öğretir, öğrencilere etkili iletişimin temelini oluşturan kendine güvenme konusunda bilgiler verdi. İnsanlarla iletişimde konuşmanın ve beden dilinin önemine vurgu yapan Cem Öğretir, Hisarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin iş görüşmelerinde ve iş yaşamında nelere dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Etkili iletişim, diksiyon ve beden dili eğitimine katılan öğrenciler gelecekte iş görüşmeleri de ve iş yaşamında bu eğitimin çok önemli olduğunu, kendilerine çok şey kazandırdığını söylediler. 5 saat süren eğitim süresince etkili bir performans sergileyen Cem Öğretir, yaptığı güzel espriler ve mizacı ile de büyük beğeni topladı ve seminerin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı, onlarla fotoğraf çektirdi.