Meslek Yüksekokulumuzda Türkü Gecesi ve Şiir Dinletisi

Yaklaşan finaller öncesi öğrencilerimizin moral depolamalarına imkan sağlamak amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Mehmet Ali Tahtalı Anfisinde  türkü gecesi ve şiir dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

"Bir ses, bir nefes" konulu türkü gecesi ve şiir dinletisi etkinliğinde sahneye çıkan öğrencilerimiz seslendirdikleri şiir, türkü ve slov parçalarla izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar. Daha sonra öğrenciler sahnede canlı müzik eşliğinde misket oynadılar.

Türkü gecesi ve şiir dinletisi etkinliğine Hisarcık Kaymakamı Tuncay Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Özgül, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akbulut, AK Parti İlçe Başkanı Ali Var, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğ.Gör.Ömer Altaş, Öğr.Gör.Yeşim KOÇYİĞİT, MYO Sekreteri Arif KÖYLÜ,  öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, Salı