Meslek Yüksekokulumuzda O Ses Hisarcık Etkinliği

Meslek Yüksek Okulumuz öğrencilerinin düzenlediği O "Ses Hisarcık Yarışması" büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Jüri üyeliğini Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlilerinden Sezai Bülbül, Yeşim Koçyiğit, Burcu Mucan, Fatih Akbey ve Hisarcık Devlet Hastanesi doktoru Ruşen Özer'in yaptığı organizasyona 11 yarışmacı öğrenci katıldı. Yarışmacılardan bazıları Karaoke, bazıları canlı performansla yarışmaya katıldılar. Yarışma arasında organizasyon ekibinin öğrencilerle Hisarcık'ta yaptığı röportajlar büyük beğeniyle izlendi.
Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmayı birinci olarak kazanan Zekiye Yılmaz ödülünü Hisarcık MYO Müdürü Süleyman Emre Özcan, yarışmada ikinci olan Ayşegül Aydın'ın ödülünü MYO Müdür Yardımcısı Vasfi Kahya, Yarışmada 3 .olan Halil Demir, Murat Balıkçı ödüllerini MYO Dernek Başkanı Ali Var'ın elinden aldılar.