Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Sevinci

Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Sevinci

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenİ  Hisarcık Kaymakamı Tuncay KARATAŞ, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hakan Özgül, Yüksekokul MüdürüMÜZ Öğr.Gör.Ahmet DANIŞ, STK Temsilcileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımlarıyla 11.05.2018 Cuma Günü yapıldı.

Törenin açış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulmuz  Müdürü Öğr.Gör. Ahmet Danış,” Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu ailesi olarak ülkemizi yücelterek yetkinliğe sahip gençleri mezun etmenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Değerli Kaymakamımız, Belediye Başkanımızın ve kıymetli Hisarcık halkının desteğini alarak yüksek kalitede bir eğitim seviyesine ulaşmanın gayreti içerisinde olduk ve olacağız. Üniversitemiz öğrencilerine daha fazla sosyal imkanlar sunmak için çalışmalar yapmaktayız. İnanıyorum ki kısa bir süre sonra Meslek Yüksekokulu’muz öğrencilere sunduğu ayrıcalıklarla ön plana çıkacaktır” dedi.

Törenimiz Protokol konuşmaları, Mezun öğrencilerimize Başarı Belgelerinin verilmesinin ardından  öğrencilerimizin keplerinin havaya atmalarıyla sona erdi.

Törenimize katılan misafirlerimize Geleneksel Mezuniyet Pilavı ikramı yapıldı

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2020, Perşembe