Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Piknikte Buluştu

Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Piknikte Buluştu.

Pikniğimiz Hisarcık Belediyesi Hisarcık Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Hisarcık İlçe Müdürlüğü ve Hisarcık Mesleki  Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneğinin Katkılarıyla Simav Gölcük Yaylasında Düzenlendi.

Meslek Yüksekoklumuz Öğrencileri Saat 10:00’dan itibaren Hisarcık Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle gölcük yaylasına taşındı.

Öğrencilerimizin, Akademik ve İdari Personelin yoğun ilgi gösterdiği piknikte öğrencilerimiz bisiklet yarışı, halat çekme, yumurta yarışı, doğa yürüyüşü ve çuval yarışı gibi etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personelimizin mangalda hazırladığı köfteler Öğrencilerimize piknik boyunca ikram edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, Cumartesi