Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerinden Örnek Davranış

Meslek Yüksekokulumuz yaz okulu öğrencileri için Hisarcık Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve belediyenin katkılarıyla düzenlenen Sosyal Sorumluluk Etkinliğine katıldı

Etkinlik çerçevesinde Hisarcık Belediyesine ait Esire Termal Turizm Merkezi sınırları içinde bulunan mesire alanında piknikçiler tarafından atılan çöplerin, Kaymakam Davut Bayraktar, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süleyman Emre Özcan, Müdür Yardımcıları Vasfi Kahya, Ömer Altaş, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, Mesleki Yüksek Öğrenimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Var, öğretim görevlileri ve yaklaşık 75 öğrenci tarafından toplanmasının ardından katılımcılara mangalda köfte ve ekmek ikram edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, Cumartesi