Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimi

Meslek Yüksekokulumuzda  Müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Süleyman Emre ÖZCAN, görevi Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü'nde görevli Öğr.Gör.Ahmet DANIŞ' a devretti.

Doç. Dr. Süleyman Emre ÖZCAN, üç yıl içerisinde okul ve ilçenin aynı hedefte buluşması için çalıştıklarını belirterek, başta resmi kurumlarımız olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızı ve Hisarcık halkının desteğini her zaman yanımızda gördük. Sayın Öğr.Gör.Ahmet DANIŞ'a  yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Öğr.Gör. Ahmet DANIŞ, yaptığı açıklamada, kendisini Müdürlük görevine layık gördüğü için Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Remzi GÖREN’e teşekkür etti.

Öğr.Gör. Ahmet DANIŞ, önemli bir sorumluluk aldığını ve bu sorumluluğu inşallah en güzel şekilde yürüteceğine inandığını ifade etti. Hisarcık Meslek Yüksekokulu olarak hedeflerinin, bölgenin ve ülkemizin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılamak; düşünen, araştıran, sorgulayan ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek olduğuna değinen Danış, aynı zamanda akademik ve idari personelle, Hisarcık yerel yönetimleri ve halkıyla bir bütün içinde olacaklarını ve bu sağlam birliktelik ile istenen hedeflere adım adım ulaşacaklarını belirtti.

Öğr.Gör. Ahmet DANIŞ, Lisans ve Yüksek lisans eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fizik Bölümünde tamamlamış olup halen İş Güvenliği Alanındaki Doktora Eğitimine Marmara Üniversitesinde devam etmektedir. Danış Evli ve İki çocuk babasıdır.

30 Mart 2018, Cuma / 107 defa okundu.