Meslek Yüksekokulumuz Acil Durum Tatbikatı

Meslek Yüksekokulumuzda İSG Uzman Ferhan YEDİDAĞ gözetiminde acil durum tatbikatı yapıldı.

Tatbikat kapsamında Ekip Sorumlusu Arif KÖYLÜ ' nün koordinesinde yangın ekibi  personelimiz Nuri USLU , Ömer ALTAŞ çıkan yangına müdahele edip söndürmüşlerdir.

Arama Kurtarma Ekibi personel yoklaması yapmış, kayıp olan Mehmet ZAYIF' ı arayıp kurtarıp ilyardım ekibine teslim etmiştir.

arama Kurtarma Ekibi aramalar sırasında kolunda yaralanan öğrenci Sıdıka Seher Altın'ı Binadan çıkartıp ilk yardım ekibine teslim etmiştir.

İlk yardım ekibi kolundan yaralanan öğrenci Sıdıka Seher Altın'a il müdahelede bulunup kolunu atel ile sarmışlardır. İlkyardım ekibi ayrıca kurtarılan Mehmet ZAYIF'ın dumandan etkilendiğini gözlemlemiş gereki müdahaleyi yapmışlardır.

Ekip Sorumlusu Arif KÖYLÜ 112 Acil' i arayarak  ambulans istemiş ve ambulans 10 DK içerisinde olay yerine gelerek yaralı öğrenciye gereki müdahalaleri yapmıştır.

Tatbikat sonunda Hisarcık İtfaiyesinde görevli Mehmet Ali KOLTUKÇU ve Ali KÖSE tarafından Hisarcık MYO Personeline ve Öğrencilerimize Katı Yakıt YAngınları ve LPG yangınlarının söndürülmnesi ile ilgili bilgi aktarıp uygulamalı olarak göstermiştir.

Tatbikat Sonunda okulda kan bağışı toplayan Kütahya Kızılay  Kan Merkezi'ne öğrencilerimiz ve tüm personel yoğun ilgi göstermiştir.

 

 

08 Mart 2018, Perşembe / 679 defa okundu.